Finomságok Konyhája: Spenót rántott csirkemájjal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Spenót rántott csirkemájjal

Hozzávalók a spenóthoz
50deka spenót levél vagy mirelit spenót
2 gerezd fokhagyma
tej
2 kanál liszt
1 deci olaj
50 deka csirkemáj
2 egész tojás
10 deka liszt
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
A spenótot vízzel felteszem és megfőzöm annyi vizet teszek rá, hogy ellepje.Amikor megfőtt összemixelem..Az olajat felteszem hozzáadom a lisztet zsemleszínűre pirítom és az összevágott fokhagymát is bele teszem majd az összemixelt parajt hozzáöntöm elkeverem és tejjel felöntöm sót teszek bele és kellő sűrűségűre készítem.
A csirkemájat lisztbe tojásba és morzsába forgatom ,majd forró olajba kisütöm.Főzött burgonyával tálaltam

marcsi ételei

Látta 210 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Mármint a csirkemáj?
Én elótte jól átszúrkálom villával és nem sózom be.
Nekem így nem spriccel

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Nagyon guszta.
Ritkán szoktam csak csinálni,mert mindig spriccolja az olajat sütés közben.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Editke mi nagyon szeretjük a spenótot és most
kivételesen nem tükőrtojással készítettem hanem finom pipimájjal.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Finom ebédetek volt Marcsika!
gratulálok!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu