Finomságok Konyhája: Sóskamártás töltött hússal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sóskamártás töltött hússal

A hozzávalók
30 deka sóskalevél
4 deci tej

2 kanál liszt
1 deci olaj
2 deci tejföl
A sóskaleveleket jól megmosom az ereitől lehúzom és az olajban felteszem besózom és állandóan keverem amíg összeesik az edénybe sima állaga lesz
Ekkor hozzáadom alisztet kicsit kevergetem, hogy a liszt nekapjon oda , maj tejjel felöntöm és simára kikeverem.
Eggyet forr és hozzáadok egy kis pohár tejfölt ezzel besürítem és máris elkészült a friss sóskalevélből készült sóska mártás
Nem szoktam átpaszírozni mert a levél erek nincsenek benne
Burgonyával és töltött hússal tálaltam

marcsi ételei

Látta 459 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 11 éve

Mi is tojással szoktuk fogyasdztani , de mivel
most vasárnapi ebédnek készült ezért töltött hússal fogyasztottuk
Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szép tálalás!
Mi csak tojással fogyasztottuk eddig.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen Melinda és Anna!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Isteni finom lehet!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Szerintem is sokféle feltéttel (főtt húsokhoz is nagyon passzol) elkészíthető, nagyon fínom étel.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen Anna
Van amikor tükőrtojással készítem, de most ehhez volt kedvünk és értvágyunk

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon étvágygerjesztő, szép a tálalás!
Én is így készítem a sóskamártást, két nappal ezelőtt
sűlt hússal tálaltam.
Nagyon fínom ezen a módon elkészítve!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm Éva
Én meg sóskalevest nem ettem még

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Sose csináltam sóskamártást.
Ki fogom próbálni.
Én a sóskából levest szoktam készíteni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

Garáz József írta 1 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu