Finomságok Konyhája: Sóskamártás töltött hússal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sóskamártás töltött hússal

A hozzávalók
30 deka sóskalevél
4 deci tej

2 kanál liszt
1 deci olaj
2 deci tejföl
A sóskaleveleket jól megmosom az ereitől lehúzom és az olajban felteszem besózom és állandóan keverem amíg összeesik az edénybe sima állaga lesz
Ekkor hozzáadom alisztet kicsit kevergetem, hogy a liszt nekapjon oda , maj tejjel felöntöm és simára kikeverem.
Eggyet forr és hozzáadok egy kis pohár tejfölt ezzel besürítem és máris elkészült a friss sóskalevélből készült sóska mártás
Nem szoktam átpaszírozni mert a levél erek nincsenek benne
Burgonyával és töltött hússal tálaltam

marcsi ételei

Látta 444 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Mi is tojással szoktuk fogyasdztani , de mivel
most vasárnapi ebédnek készült ezért töltött hússal fogyasztottuk
Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon szép tálalás!
Mi csak tojással fogyasztottuk eddig.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Melinda és Anna!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Isteni finom lehet!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Szerintem is sokféle feltéttel (főtt húsokhoz is nagyon passzol) elkészíthető, nagyon fínom étel.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Anna
Van amikor tükőrtojással készítem, de most ehhez volt kedvünk és értvágyunk

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Nagyon étvágygerjesztő, szép a tálalás!
Én is így készítem a sóskamártást, két nappal ezelőtt
sűlt hússal tálaltam.
Nagyon fínom ezen a módon elkészítve!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm Éva
Én meg sóskalevest nem ettem még

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Sose csináltam sóskamártást.
Ki fogom próbálni.
Én a sóskából levest szoktam készíteni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu