Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
25 deka kis kerek trappista sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a kisütéshez
Rebarbara mártás hozzávalói
50 deka rebarbara szára
2 kanál étkezési keményítő
3 deci tejföl
só
cukor ízlés szerint
A sajtot szeletekre vágtam Lisztbe tojásba ,ismét liszt és tojásba forgattam végül
a zsemlemorzsába.Forró olajba kisütöttem,.rebarbara mártással és sült egész burgonyával tálaltam
A rebarbara mártás készítése
A rebarbara szárakat apró kis darabokra vágtam Vízzel felöntöttem, hogy lepje el.Sóztam cukroztam.Gyorsan széjjelfő a szár forrás után5-10 perc amikor széjjel fő a keményítős tejföllel behabarom és már készen is van.
A rebarbara elkészítéséhez, 1-2 kanál cukor szükséges mivel savanyú lenne nélküle
|
|
Garáz József 19 perce új képet töltött fel:
Garáz József 20 perce új képet töltött fel:
Garáz József írta 20 perce a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 21 perce a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!