Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 kiló lapocka
25 deka laska gomba
20 deka füstölt szalonna
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 kis kanál piros őrölt paprika
só
őrölt bors
2 deci tejföl
2 kanál liszt
A szalonnát vékony csíkokra vágom
A hagymát kis kockákra vágom
A szalonnát zsírjára kisütöm, egy kanál vizet is adok a szeletelt szalonnához.Amikor megsült hozzáadom a hagymát a vékony szeletekre vágott húsokat valamint a piros paprikát .Vízzel felöntöm, nem baj ha ellepi.Sózom borsozom és amikor már majdnem teljesen puha a hús hozzáadom a csíkokra vágott laskagombát és az egészet puhára főzöm.A tejfölt a liszttel simára kikeverem és a már megfőtt húsokat besűrítem Bármilyen tésztával tálalható.
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 7 órája a(z) Érika birsalma. képhez:
Marcsi! Én sem értem hogy miért töröltek a vezetői posztról ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Dara morzsa lekvárral képhez:
Köszönöm szépen Barátnőm a hozzászólást! Mindketten...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) És a ma sült réteseim képhez:
Marcsikám nagyon szép és finom réteseket sütöttél!...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Vegyesfőzelék Sült debreceni kolbásszal képhez:
Marcsi a vegyes főzelék nálunk is mindig menő! Nagyon...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!