Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
60 deka marhacomb
só
bors
10 deka zsír vagy olaj
1 nagyobb sárgarépa
1 petrezselyem gyökér
1 kisebb zeller
1 kanál cukor
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsom püré
1 csipet kakukkfű
2 babérlevél
10 szem bors
1 deci vörös bor
A marhahúst szeletekre vágom sózom,borsozom majd lisztbe mártom,.A forró zsírban gyorsan elősütöm..A zöldségeket megmosom megtisztítom és karikákra szelem.A hús sült zsírjába a kanál cukrot megpirítom,hozzáadom a felszeletelt hagymát, a zöldségeket és az összezúzott fokhagymát.és az egészet tovább pirítom.Hozzáadom a paradicsompürét, a fűszereket és barnára pirítom .Vizzel felengedem,sózom,és hozzáadom a vörösbort fedő alatt puhára párolom.Amikor a hús kb másfél óra múlva megfőtt kiszedem a mártásból És botmixerrel a zöldséges mártást összemixelem a húst visszateszem ,eggyet forralom .
Burgonyakrokettel tálaltam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Rakott brokkoli. képhez:
József nagyon étvágygerjesztő ételt hoztál, ez is nagy ...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Mikszáth kedvence képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Van aki (én is) ...
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Mikszáth kedvence képhez:
Sokszor készítek ilyen finom levest, nálunk mindketten...
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) jégvarázsos asztal képhez:
Ildikó jól néznek ki ezek a műanyag játékok, de ...
Priskin Ildikó 20 órája új képet töltött fel:
Priskin Ildikó 20 órája új képet töltött fel:
Priskin Ildikó 20 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!