Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a spenóthoz
30-40 deka spenót levél vagy mirelit spenót
2 gerezd fokhagyma
tej
2 kanál liszt
1 deci olaj
A húsgombóc hozzávalói
50 deka darált hús
piros paprika
só
csipet bors
1 gerezd apróra vágott fokhagyma
1 egész tojás
olaj a kisütéshez
A spenótot vízzel felteszem és megfőzöm annyi vizet teszek rá, hogy ellepje.Amikor megfőtt összemixelem.az olajat felteszem hozzáadom a lisztet zsemleszínűre pirítom és az összevágott fokhagymát is bele teszem majd az összemixelt parajt is beleöntöm elkeverem és tejjel felöntöm sót teszek bele és kellő sűrűségűre készítem.
A darált húst a hozzávalókkal összekeverem finom fokhagymásra készítem.Gombócokat formálok belőle és forró olajba kisütöm.Főzött burgonyával tálaltam
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 napja itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!