Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
8 szelet csirkemell
1 kisebb fej karfiol
1 deci étolaj
só, bors
3 kanál liszt bele forgatom a hús szeleteket
A mártás hozzávalói
5 deka vaj
10 deka reszelt sajt
2 tojás sárgája
5 deci tej
3 kanál tejföl
2 kanál liszt
csipet só csipet bors
apróra vágott petrezselyem
Elkészítése
A hús szeleteket kicsit kiklopfoltam sóztam borsoztam lisztbe forgattam és az olajba szép pirosra kisütöttem, Egy hőálló tálra leraktam a kisült hús szeleteket.
A karfiolt sós vízben megfőztem.A hús szeletekre rátettem Erre pedig a mártás került
A mártás készítése
Amiben kisütöttem a húst ahhoz még adtam az 5 deka vajat Amikor felolvadt hozzáadtam a lisztet és zsemle színűre megpirítottam .Ekkor hozzáadtam lassan a tejet, és a tojás sárgáját folytonos keverés mellett..A tűzről levettem sóztam borsoztam 5 deka reszelt sajtot belekevertem, és az apróra vágott petrezselymet hozzáadtam.A karfiol tetejére rátettem a mártást erre tettem a reszelt sajtot és 180-200fokon szép pirosra sütöttem Burgonyával és rizzsel tálaltam
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!