Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
12 deka puha margarin
25 deka cukor
4 tojás
1 bio citrom
13 deka liszt
fél csg sütőpor
1 marék durvára vagdalt mogyoró
A krémhez
3 deci tejszín
4 deka porcukor
2 deka zselatin por
1 deci gyümölcsös joghurt
2-3 kivi
a tetejére porcukor
vajat a cukor egy harmadával a tojás sárgájával a citrom levével és reszelt héjával keverőgéppel kihabosítom. végül hozzáadom a sütőporos lisztet.
Egy nagyobb tepsit sütő papírral bevonom és a masszát elkenem vékonyra ,a tetejére a tojások fehérjét a maradék cukorral keményre felverem és a tészta tetejére simítom a habra pedig rászórom a mogyorót 170 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütöm.
Amikor kisült a lapot ketté vágom
A tejszínt a porcukorral és zselatinnal kemény habbá verem a kivit apró kis kockákra vágom a tejszínbe keverem és a két lapot összetöltöm a tetején legyen a mogyorós habos tészta az egészet porcukorral meghintem
Hűtőbe egy kicsit hagyom mielőtt szeletelem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!