Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1kiló tetszés szerinti sertés hús
én egy kis oldalast használtam
25 deka szilva
2-3 kanál méz
só
őrölt bors
majoránna
sült hús fűszerkeverék
barbecue szósz
A húst én először kicsit megfőztem mivel elég vastag volt., kevés csont volt benne
Amikor félig puha volt a hús
kivettem a vízből sóztam borsoztam majoránnával meghintettem,A fűszerkeverékkel jól bedörzsöltem és egy fedeles sütőedénybe tettem.180-190 fokon puhára megsült .Ekkor levettem a tetejét barbecue-val lekentem
Szilvákkal kiraktam.A mézet egy edénybe folyósra melegítettem és a szilvákat ecsettel lekentem, sőt a húsra is került belőle.
Tető nélkül visszatettem még kb 10 percig és burgonyapürével tálaltam
Kicsit vártam amíg hűl a hús és utána szeleteltem
|
|
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 órája a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Boldog Születésnapot Nellike . Katikám gratulálok a kedves ...
Garáz József írta 2 órája a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Anna! Nellike nevében is köszönöm szépen. Vigyázz ...
Garáz József írta 2 órája a(z) Rántott karfiol. képhez:
Anna!Köszönöm szépen most {minden rendben van} ...
Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Gratulálok Nellikének szülinapjára! Sok vidámságot ...
Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Rántott karfiol. képhez:
Hmmm, de finom ebédetek volt József! Nagyon szeretem én is...
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Karfiol leves, túrógombóc sok tejföllel és ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!