Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1kiló tetszés szerinti sertés hús
én egy kis oldalast használtam
25 deka szilva
2-3 kanál méz
só
őrölt bors
majoránna
sült hús fűszerkeverék
barbecue szósz
A húst én először kicsit megfőztem mivel elég vastag volt., kevés csont volt benne
Amikor félig puha volt a hús
kivettem a vízből sóztam borsoztam majoránnával meghintettem,A fűszerkeverékkel jól bedörzsöltem és egy fedeles sütőedénybe tettem.180-190 fokon puhára megsült .Ekkor levettem a tetejét barbecue-val lekentem
Szilvákkal kiraktam.A mézet egy edénybe folyósra melegítettem és a szilvákat ecsettel lekentem, sőt a húsra is került belőle.
Tető nélkül visszatettem még kb 10 percig és burgonyapürével tálaltam
Kicsit vártam amíg hűl a hús és utána szeleteltem
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!