Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1kiló hosszú karaj egybe csont nélkül
Sózom borsozom ételizésítővel beszórom.A sütőedénybe teszek 1deci vizet a húst bele teszem lefóliázom.és 200fokon 40-45percig sütöm.Amikor megsült rögtön lekenem sárgabarack lekvárral.
A mártás készítése
Sárgarépát karikára szeltem és vízben megfőztem utána leszűrtem.Kevés olajra szeltem egy kis fej vöröshagymát,pároltam és adtam hozzá szeletelt gombát.Ezzel kb 2percig pároltam 2kanál lisztel leszórtam 1deci vízzel és 2deci tejszínnel felengedtem bele kevertem a sárgarépa karikákat és a hús köré tettem .Rízzsel burgonyával tálaltam
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) A fiatal barackfák virágzásban képhez:
Marcsikám csodásak ezek a kis fiatal barackfák! Ahogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Marcsikám csodásan néznek ki ezek a szeletek! Biztos finom...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!