Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
40 deka liszt
1 egész tojás
10 deka házi zsír
15 deka porcukor
kávéskanál szódabikarbóna
fél deci tej
Krém hozzávalói
25 deka margarin
25 deka porcukor
1 csg puncs ízű pudingpor
4 deci tej
ízlés szerint rum
1 csg csokoládés pudingpor
4 deci tej
A tetejére
1 tojás fehérje
20 deka porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom, ,ha a tej kevés lenne akkor még egy -két centet adhatunk hozzá
Amikor jól nyújtható tésztát kapunk 4 egyenlő részre osztom és négy lapot sütök belőle ez a tészta mennyiség 24x22-es tepsi méretére való
A lapokat margarinnal kikent tepsibe teszem és egyenként kisütöm 180-190 fokon.A tészta amikor kisül kemény lesz sőt amikor összetöltöd még akkor is , ezért csak másnap forróvizes késsel tudod szépen szeletelni.
A pudingokat a szokásos eljárással külön -külön felfőzöm és lehűtöm
A margarint a porcukorral gép segítségével könnyű habos krémmé keverem, és kétfelé veszem mégpedig úgy ,hogy egyharmad, és kétharmad részt veszek és a kihűlt pudingokkal összekeverem a puncsosba teszek egy kis rumot, mivel a puncsosból egy lapot a csokisból pedig kettőt kenek meg alulra csokis középső lapot puncsossal és végül ismét csokis krém kerül A tetejére a tojásfehérjét a porcukorral kikeverem és a felső lapra simítom a tetejét olvasztott csokoládéval díszítettem
Másnap reggel forróvizes késsel felszeltem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 4 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!