Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1db zsemle
4fej vöröshagyma
50deka darált hús
2tojás
1kanál mustár
piros paprika
8szelet Fekete---erdő sonka(száraz pácolt füstőlt)
8apró csemege uborka
olaj a sütéshez
a mártáshoz
2 kanál liszt
1 deci víz
2 deci főző tejszín
vagdalt petrezselyem
A zsemlét beáztatjuk,1fej vöröshagyma apróra vágva, A darált húst a szokásos módon elkészítjuk csak mustárt is teszünk bele,só bors stb..
Amikor összeálitottuk ,tenyérnyi nagyságra kilapítjuk egykis morzsán és a tetejére sonkát a sonkára uborkát teszünk és feltekerjük.Olajba átsütjük.Az olaj amiben sültek a tekercsek a hagymákat karikára vágjuk és az olajba széparany barnára megsutjük.kiszedjük az olajból és lisztet teszek bele .Egy kicsit megpirítom és felengedem a vízzel és a tejszínnel .Ebbe a mártásba egy két percig átpároljuk a már sült tekercseket.Tálaláskor nokedlit adunk mellé.Petrezsejemmel megszórom.A hagymát a tetejére teszem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Úgy látszik mintha összebeszéltünk volna ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Megkívántam Józseftől! Bármilyen töltelékkel szeretjük,...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sóskaszósz sült csirkecombbal képhez:
Végre itt a sóska szezon!!! Már alig vártuk, mert egészséges...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, sváb pecsenye, párolt...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, túrós palacsinta.
Garáz József írta 5 napja a(z) Babgulyás lóbabbal. képhez:
Anna! A fehér babból jobban ízlik. De most Nellike ilyenből ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Madársaláta és jégsaláta képhez:
Nagyon szeretjük a salátákat mindenféle salátából. Ez a...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!