Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 kiló csont nélküli hosszúkaraj
2 fej vöröshagyma
só
bors
majoránna
Töltelék hozzávalói
2 darab zsemle
4 fej gomba
2-3 deci tej
petrezselyem
2 doboz májkrém
fél deci olaj
A hús tetejére
4 deci tejföl
1 tojás sárgája
10 deka reszelt sajt
A csont nélküli karajt feleszem vízzel és egy egész fej vöröshagymával és sóval .Puhára megpárolom.Amikor már puha kiveszem a vízből és szeletekre vágom.Elkészítem a tölteléket.A z apróra szelt gombát és egy fej vöröshagymát apróra szeltem és kevéske olajba megpároltam A zsemléket tejbe megáztattam a petrezselymet apróra vagdostam.Az egész hozzávalót összekevertem ez egy lágy massza lett.Elkezdem összerakni a hús szeleteket.Az első szelet a hús, erre teszem a májas keveréket, majd ismét hús és a májas addig teszem amíg a hús és a májas keverék tart.Ekkor hústűvel mindkét végét összetűzöm, hogy amikor sül ne essen széjjel.Egy sütőedénybe teszem minimális kis olajat és fél deci vizet teszek alája.A tejfölt a tojással összekeverem és a húsra teszem, a tetejére sajtot szórok.Meleg sütőbe teszem és megsütöm.15-20 perc után leveszem a tetőt az edényről és kicsit megsütöm a sajtot.
|
|
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 2 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!