Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lazac Rebarbara mártással
Hozzávalók
személyenként egy lazac
1 kanál olaj
Köretnek
Sárgarépa
burgonya
édesburgonya
cukkini
csipet so
örölt bors.
A mártáshoz
4 szál rebarbara
só
2 deci tejföl
2-3 kanál cukor
1 kanál étkezési keményitő
1 deci főzőtejszin
A zöldségeket megpucolom fékony kis csikokra vágom a volbabn 1 kis kanál olajat teszek amikor forró beleöntöm a már felszeletelt zöldségeket sózom borsozom és forgatom .egy két perc után adok hozzá egy deci vizet és megpárolom a zöldségeket
A rebarbarát megpucolom apró kis kockákra vágom és egy kis edénybe felteszem egy kevéske sóval és annyi vizzel hogy ellepje amikor megpuhult A tejfölt a keményitővel simára kikeverem és a barbarát behabarom vele A végén ha sűrű lenne hozzáöntöm a főző tejszint a savanyúságától függ mennyi cukrot adok hozzá
Ki _ki izlése szerint
Amikor a körettel és a mártással készen vagyok akkor kezdem megsütni a lazacot
mindkét oldalát 1-2 percig sütöm
És máris tálalom
A lazacot nem sózom
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!