Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók15darabhoz
50deka liszt
2doboz kefir
só
fokhagyma
4deka élesztő
1deci langyos víz
csipet cukor az élesztőbe
Az élesztőt felfuttatom a többi hozzávalót kelesztő edénybe teszem
Amikor felfutott hozzáadom a liszthez a többi anyaggal együtt jól kidolgozom.letakarom és
a hűtőbe teszem ott háromszorosára megkel.Kiveszem a hűtőből .Egy vizes kanállal veszek belőle a kezem is vizes és szépen formázom és a forró olajba kisütöm.
Tejföllel sajttal kínálom.Ha nem akarom mindet elkészíteni vissza tehetem a hűtőbe,
és akár 2nap múlva is süthetek belőle.Nagyon finom
|
|
Garáz József írta 12 perce a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Marcsi! Most a Nejemmel az orvost járogatjuk .Remélem ...
Garáz József írta 13 perce a(z) Tejfölös gombás szelet galuskával. {csírkemell} képhez:
Marcsi Köszönöm szépen. Tudod mostanság már ritkán ...
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária 31 perce új képet töltött fel:
Domján Mária írta 32 perce a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Micsoda finomság Annám Igazán kreativ vagy .Csupa ...
Domján Mária írta 34 perce a(z) Tavaszi spárgás zöldségleves képhez:
Nagyon finom a levesed is és nagyon gusztusos
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!