Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 tojásos piskóta tortalap
fél doboz mascarpone
4 deci tejszín
1csg vaníliás puding
5 deci tej
2 kanál cukor
fél csg vaníliás cukor
3 kanál málnalekvár
5 deka ét csoki
vegyes idény gyümölcsök
A kisült és már kihűlt tortalapot négy egyenlő részre felvágtam
A tejet a cukorral és a pudinggal a szokásos eljárással felfőztem és langyosra kihűtöttem.
A tejszínt a fixálóval és kis kanál porcukorral habbá verten.A kihűlt pudingot a mascarponéval kihabosítottam a habnak felét hozzáadtam összekevertem
Az alsó lapot ezzel a tejszínes krémmel megkentem, Rátettem a második lapot .A második lapot frissen elkészített málnalekvárral megkentem .Erre jött a harmadik lap amire szintén tejszínes krém került .Majd a negyedik felső lap ezt egy kevéske krémmel lekentem és egy kicsit a hűtőbe tettem
egy fél óra elteltével olvasztott csokoládéval tejszínnel és idény gyümölcsökkel diszitettem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!