Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6szelet kiklopfolt karaj
1csg bacon szalonna szeletelt
20deka gomba
vágott petrezselyem
cukkini fagyasztott is jó
ízlés szerint apróra szelt gomba kb20deka
párolt sárgarépa egy kisebb
2x2 tojás
liszt
reszelt sajt
só bors
Egy őzgerinc formát kirakom a bacon szeletekkel úgy hogy a szélei lelógjanak.3szelet karajt sózom borsozom lisztbe forgatom + 1egész tojás amibe a hús szeleteket beleforgatom utána pedig reszelt sajtba forgatom a húst ,és a szalonnára teszem.A gombát petrust sárgarépa kockát és a cukkinit kevés olajon megpárolom.A tűzről leveszem és a 2egész tojással felét összekeverem és a karajszeletekre öntöm.Erre ismét hús szeletek jönnek az előbb leírtak szerint majd ismét 2egészt tojást felverek és a gombával és egyebekkel összekeverem és a húsra öntöm.Ezt szalonna szeletekkel lezárom .Fóliával letakarom és mehet a 170-180fokos sütőbe.Kb 30-35 perc után leveszem a fóliát és szép pirosra megsütöm.Teljesen kihűtőm és csak hidegen öntöm ki a formából.Ha melegen öntöd akkor szétesik.Nagyon finom mutatós és laktató éte
|
|
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, párizsi pulykamell, sült...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!