Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2-3 nagyobb édes burgonya
2 közepes fehér burgonya
3 gerezd fokhagyma
25 deka mirelit zöldborsó
1 deci olaj
60 deka filézett csirkemell
só
őrölt bors
majoránna
csirke fűszerkeverék
1 kis kanál piros őrölt paprika
2 kisebb savanyú uborka apró kockára vágott
A csirkemellet tetszés szerinti vékony szeletekre vágom.
A burgonyákat hámozás után kis kockákra vágom és egy edénybe teszem felöntöm annyi vízzel hogy ellepje és puhára főzöm
Az olajat felhevítem és a szeletelt csirkemellet beleteszem valamint a zöldborsót és puhára párolom adok hozzá egy kevés vizet .A zúzott fokhagymát ráteszem a sót a borsot a fűszerkeveréket minden egyéb fűszert
Az édesburgonya közben kb 10 perc alatt megfőtt leszűrtem és a már megpuhult húsos borsóhoz hozzáadom és együtt még 2-3 perc alatt összefőzöm .és tálalom
|
|
Garáz József 27 perce új képet töltött fel:
Garáz József 28 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!