Finomságok Konyhája: Dubarry szeletek (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Dubarry szeletek

Hozzávalók
szeletelt karaj
só,bors
liszt
karfiolfőző tejszín
vaj
reszelt sajt
petruska
olaj a hús sütéshez
1tojás sárgája
2deci tejföl
A hús szeleteket kiklopfolom,sózom, borsozom,lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm.A karfiolt sós vízben megfőzöm, A kisült hús szeleteket sütőedénybe teszem kevés vizet öntök alája A húsra ráteszem a karfiol rózsákat.
A besamel mártást elkészítem
10deka vajat felolvasztok adok hozzá 2kanál lisztet egy kicsit zsemleszínűre készítem, ekkor adok hozzá 2deci főző tejszínt sót, besűrítem és a karfiol rózsákat befedem vele. reszelt sajttal jól megszórom.Letakarom és előmelegített sütőben készre sütöm.Mielőtt kivenném a tojás sárgáját petrezselymes tejföllel kikeverem ., és a tetejére még ráfolyatom ismét sajttal meghintem és visszateszem pirosra sütöm.

marcsi ételei

Látta 348 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 13 éve

Marika és Editke!!
Köszönöm szépen.Mi is nagyon szeretjük.Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Mutatós szép tálalás és a kajcsika meg Isteni finom!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Imádom nagyon,hamarosan én is sütök majd,ha együtt lesz a család.
Gratulálok a szuper tálalásodhoz!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu