Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
szeletelt karaj
só,bors
liszt
karfiolfőző tejszín
vaj
reszelt sajt
petruska
olaj a hús sütéshez
1tojás sárgája
2deci tejföl
A hús szeleteket kiklopfolom,sózom, borsozom,lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm.A karfiolt sós vízben megfőzöm, A kisült hús szeleteket sütőedénybe teszem kevés vizet öntök alája A húsra ráteszem a karfiol rózsákat.
A besamel mártást elkészítem
10deka vajat felolvasztok adok hozzá 2kanál lisztet egy kicsit zsemleszínűre készítem, ekkor adok hozzá 2deci főző tejszínt sót, besűrítem és a karfiol rózsákat befedem vele. reszelt sajttal jól megszórom.Letakarom és előmelegített sütőben készre sütöm.Mielőtt kivenném a tojás sárgáját petrezselymes tejföllel kikeverem ., és a tetejére még ráfolyatom ismét sajttal meghintem és visszateszem pirosra sütöm.
|
|
Garáz József írta 6 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...
Domján Mária írta 7 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...
Domján Mária írta 7 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:
Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...
Kőszeghy Anna 13 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 14 órája a(z) Székelykáposzta képhez:
Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!