Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 szelet csontnélküli karaj
só
őrőlt fehérbors
1 deci olaj
petrezselyem zőld
2 paradicsom
1 kanál mustár
1 deci ketchup
2 kanál darált dió + dióbél
2 deci tejszin
3 gerezd fokhagyma
kiskanál cukor
A hús szeletzeket kiklopfolom,majd sózom, borsozom olajban mindkét oldalát olajban pirosra elősütöm
Egy saütőedény aljára kirakom a szeleteket
AZ összevágott petrezselymet szórok rá
A paradicsomot meghámozom és az edény szélére paraDICSOMKARIKÁKJAT TESZEK
A mustárt ketchuppal darált dióval valamint a tejszínnel csipet sóval cukorral kikeverem hozzáadom a zúzott fokhagymát és a húsora teszem a tetejére egy -egy szem dióbél kerül
A sütőedény tetejét lezárom vagy foliával lefedem
Megsütöm a húsokat de a tetejét nem pirítom meg , mert sűrű mártásnak kell az edény alján maradnia
Burgonyakrokettel és rizzsel tálaltam
|
|
burger eva 4 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!