Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 közepes cukkini
20 deka liszt
4 tojás
szóda víz
tej
só
csipet őrölt bors
Töltelék
15 deka gépsonka
10 deka lapka sajt
6 deka túró
A cukkinit a nagyluku reszelőn lereszelem kicsit besózom.és pár percig állni hagyom.A lisztből tojásból sóval vízzel és tejjel és fél deci langyos olajjal és a kinyomkodott cukkinival palacsinta tésztát készítek sót tetszés szerint adjunk hozzá
Amikor összekevertük csomómentesre akkor a lapokat kisütöm.Én nem szoktam a sütőt olajozni mert a tésztába már tettem és ezért nem ragad le.amikor kisültek a palacsinták én egy csík sonkát tettem a szélére erre a lapka sajtot és vékonyan megkentem túróval.A túrót kicsit sóztam A sonka szeleteket és a sajtot 3-3 egyforma részre vágtam és így tekertem fel .ez a palacsinta melegen nagyon finom,Ha kihűlt mikróba felmelegítem és máris fogyasztom.Nekünk nagyon ízlett
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!