Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1csg spagetti
2 közepes cukkini
10 deka kék sajt
10 deka bacon szalonna
kevés bazsalikom
5 deci főző tejszín
só
10 deka parmezán sajt
2 gerezd fokhagyma
1 kisebb póréhagyma
A szalonnát vékony csíkokra vcágom egy száraz serpenyőben kiolvasztom a zsírját
A poréhagymát is vékjony csíkokra vágom a cukkinit szintén a bazsalikomot és a fokhagymát apróra összevágom.
Amikor a zsírja kisült a szalonnának hozzáadom a csíkokra vágott poréhagymát egy kicsit megpárolom ráteszem a fokhagymát és a bazsalikomot és ráöntöm a fél liter főzőtejszínt
Eggyet forr és hozzáadom a csikokra vágott cukkinit és pár percig együtt forraljuk
Végül a kék sajtot belemorzsolom ráreszelem a parmezán sajtot és csak addig legyen tűzön amíg az egész besűrűsödik szükség szerint sózzuk
A tésztát kifőzöm és az egészet összekeverem és máris tálalom
A receptet a Vidék íze magazinból hoztam
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!