Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A leves hozzávalói
fél deci olaj
1 közepes vöröshagyma
fél kiló filézett csirkemell
2 szál sárgarépa
2 szál zöldség
1 kisebb zeller
2-3 kanál morzsolt kukorica
petrezselyemzőld
1 kanál liuszt
2 deci főzőtejszin
tárkony
1 húsleves kocka
só
citrom
bors
Az apróra szelt hagymát az olajon megfonnyasztom.
A húsokat megmosom és kis apró kockákra felvágom.
Amikor a hagyma már üveges hozzáadom a felszeletelt csirkemellet., egy kicsit reszelem és felöntöm kb 1 deci vizztel
A zöldségeket is apró kockákra vágom, majd hozzáadom a húshoz és felöntöm az egészet kb 2 liter vizzel sózom borsozom tárkonyt adok hozzá amit felapritottam beleteszem a leveskockát és az egészet puhára főzöm
A végén hozzáadom a kukoricát
A tejszínt a liszttel csomomentesre kikeverem és kevés langyos vizzel kikeverem beleöntöm a levesbe és kis citromlével besavanyitom
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!