Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
50deka burgonya
30deka liszt
só
fél deci étolaj
zsemlemorzsa
olaj
porcukor
tejföl
A burgonyát megfőzöm sós vízben leszűröm, és átpasszírozom, még langyosan hozzáadom a lisztet olajat sót és összegyúrom.Vékonyra kinyújtom csíkokat vágok belőle és a kezemmel nudlikká kisodrom.Forró sós vízben kifőzöm, Amikor feljön a víz tetejére megfőttek,Leszűröm és a már elkészített morzsába forgatom.
A morzsa elkészítése
Kb 1deci olajon a zsemlemorzsát megpirítom, és amikor már halványbarna színe van 2deci meleg vízzel felöntöm ekkor már csak kis gázon, szépen darabosra párolom a morzsát.
A nudlikat beleforgatom lekvárral vagy cukrozott tejföllel tálalom
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!