Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók
2 nagyobb filézett csirkemell
6 kanál liszt
3 egész tojás
5 kanál tej
só
őrölt bors
2 kanál olaj
olaj a kisütéshez
A citromos öntet hozzávalói
4 kanál olaj
3 kanál liszt
2 deci tejföl
fél liter húsleves alaplé
1 bió citrom
A húst tisztítás után vékony szeletekre vágom kicsit kiklopfolom.,sózom és borsozom
A tojásokat egy kevéske sóval liszttel és a tejjel fellazítom., csomómentesre kikeverem és a hús szeleteket beleforgatom a masszába és forró olajban kisütöm.
Az öntethez az olajat felmelegítem beleteszem a lisztet és zsemleszínűre megpirítom
A kész rántáshoz annyi hideg vizet öntök hogy simára tudjam keverni.As víz után hozzákeverem a húsleves alaplét.Egy kicsit forralom majd hozzáadom a tejfölt a citrom levét és ha szükséges cukorral édesítem
Rizzsel tálaltam ezt a finom ételt
|
|
Domján Mária írta 3 órája a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 22 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!