Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka filézett csirkemell
fél szál poréhagyma
2 gerezd fokhagyma
2-3 kanál olaj
fél deci fehérbor
só
őrőlt bors
majoránna
piroshúsú kaliforniai paprika
fél kiló brokkoli
1 közepes alma
2-3 kanál szójaszósz
2 kanál liszt
A brokkolit rózsáira szedem és roppanósra sós vizben megfőzöm
A csirkemellet megmosom szárazra tőrlöm, apró kockákra vágom és a szójaszosszal jól összekeverem
fél órát letakarva hidegre teszem
A poréhagymát kis karikákra vágom,A paprikát apró kockákra vágom
Amikor a brokkoli megfőtt leszűröm
Az almát meghámozom és kis kockákra vágom kevés citromlével lelocsolom, hoigy ne barnuljon.
Egy serpenyőben az olajat felhevítem., megfonnyasztom bene a poréhagymát,, hozzáadom az áttőrt fokhagymát, és hozzákeverem a cukkinirózsákat
Egy percig összeforgatom és félre teszem.
Egy másik serpenyőben olajat forrósítok 2-3 kanállal.
A húsokat kiveszem a hűtőből a két kanál liszttel megszórom és a forró olajban 1-2 percig pirítom, adok hozzá 1 kanál mézet sózom borsozom és hozzáadom a majoránnát is . beleteszem az almadarabokat felöntöm a borral és fedővel lefedve3-4 perc alatt puhára főzöm,
Apró kockára vágott sült burgonyával tálaltam
Alulra tettem a poréhagymás brokkolis szaftot és a burgonyát a tetejére halmoztam a finom pecsenyét
|
|
Garáz József 13 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!