Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka filézett csirkemell
fél szál poréhagyma
2 gerezd fokhagyma
2-3 kanál olaj
fél deci fehérbor
só
őrőlt bors
majoránna
piroshúsú kaliforniai paprika
fél kiló brokkoli
1 közepes alma
2-3 kanál szójaszósz
2 kanál liszt
A brokkolit rózsáira szedem és roppanósra sós vizben megfőzöm
A csirkemellet megmosom szárazra tőrlöm, apró kockákra vágom és a szójaszosszal jól összekeverem
fél órát letakarva hidegre teszem
A poréhagymát kis karikákra vágom,A paprikát apró kockákra vágom
Amikor a brokkoli megfőtt leszűröm
Az almát meghámozom és kis kockákra vágom kevés citromlével lelocsolom, hoigy ne barnuljon.
Egy serpenyőben az olajat felhevítem., megfonnyasztom bene a poréhagymát,, hozzáadom az áttőrt fokhagymát, és hozzákeverem a cukkinirózsákat
Egy percig összeforgatom és félre teszem.
Egy másik serpenyőben olajat forrósítok 2-3 kanállal.
A húsokat kiveszem a hűtőből a két kanál liszttel megszórom és a forró olajban 1-2 percig pirítom, adok hozzá 1 kanál mézet sózom borsozom és hozzáadom a majoránnát is . beleteszem az almadarabokat felöntöm a borral és fedővel lefedve3-4 perc alatt puhára főzöm,
Apró kockára vágott sült burgonyával tálaltam
Alulra tettem a poréhagymás brokkolis szaftot és a burgonyát a tetejére halmoztam a finom pecsenyét
|
|
Garáz József írta 1 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 1 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!