Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka filézett csirkemell
fél szál poréhagyma
2 gerezd fokhagyma
2-3 kanál olaj
fél deci fehérbor
só
őrőlt bors
majoránna
piroshúsú kaliforniai paprika
fél kiló brokkoli
1 közepes alma
2-3 kanál szójaszósz
2 kanál liszt
A brokkolit rózsáira szedem és roppanósra sós vizben megfőzöm
A csirkemellet megmosom szárazra tőrlöm, apró kockákra vágom és a szójaszosszal jól összekeverem
fél órát letakarva hidegre teszem
A poréhagymát kis karikákra vágom,A paprikát apró kockákra vágom
Amikor a brokkoli megfőtt leszűröm
Az almát meghámozom és kis kockákra vágom kevés citromlével lelocsolom, hoigy ne barnuljon.
Egy serpenyőben az olajat felhevítem., megfonnyasztom bene a poréhagymát,, hozzáadom az áttőrt fokhagymát, és hozzákeverem a cukkinirózsákat
Egy percig összeforgatom és félre teszem.
Egy másik serpenyőben olajat forrósítok 2-3 kanállal.
A húsokat kiveszem a hűtőből a két kanál liszttel megszórom és a forró olajban 1-2 percig pirítom, sózom borsozom és hozzáadom a majoránnát is .Hozzáadom az almadarabokat felöntöm a borral és fedővel lefedve3-4 perc alatt puhára főzöm,
Apró kockára vágott sült burgonyával tálaltam
|
|
Garáz József 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!