Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók
50 deka csirkemell
fél deci étolaj
2 evőkanál liszt
só
őrőlt bors
bazsalikom
2 deci főző tejszín
1 húsleves kocka
Krokett hozzávalói
60 deka főtt áttőrt burgonya
1 egész tojás
só
fél deci olaj
reszelt szerecsendió
csipet sütőpor
3-4 kanál liszt
A hús elkészítése
A lisztet az őrőlt bazsalikommal és a borssal sóval összekeverem.
A csirkemelleket 6-7 centis kockákra vágom a lisztes keverékkel összekeverem .
Az olajat felhevítem a csirke darabokat átforgatom és félig megsütöm.Majd felengedem annyi vízzel,hogy ellepje beleteszem a leveskockát és még egy kevés bazsalikomot. és a HÚST PUHÁRA PÁROLJUK
Amikor már a hús omlossá válik A tejszínt a megmaradt bazsalikomos liszttel csomómentesre kikeverem és a húst behabarom.
Krokett készítése
A főtt áttőrt kihűlt burgonyát a többi hozzávalóval összegyúrom, és formázás után olajba kisütöm
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Már színesedő sárga barack képhez:
Marcsi! Mlyen szép nagyok már! Ez a kora nyári időjárás kedvez...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) A korai cseresznyénk képhez:
Hűűű!-de megkívántam Marcsikám ezt a finom ...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Sarokház képhez:
Marcsi a sarokház is a kedvenceim közé tartozik, nem...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Tojásos nokedli salátával képhez:
Marcsi jó ötletet adtál, már nagyon régen volt nálunk! Ez ...
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) A mai ebéd gombaleves grizgaluskával képhez:
Marcsikám ízletes étvágygerjesztő és finom ...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!