Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
60deka filézett csirke mell
1csg szeletelt bacon szalonna csíkok
1kanál ételízesítő
só, bors,
5kanál tejföl
1szelet kenyér beáztatva
3kanál liszt
2egész tojás
20deka reszelt sajt 2kis gerezd fokhagyma
sok petrezselyem apróra vágva
1kisebb sárgarépa megpárolva és apró kockára vagdosva
A húst apró kockákra vágtam.A tejfölt tojást, sajtot sót borsot kikeverem,.Hozzáadom a petrezselymet, a reszelt sajtot, apró kockára vágott sárgarépát.a kinyomkodott vízbe áztatott kenyeret. az apróra vágott fokhagymát, és végül a hús kockákat és a lisztet.Összekevertem.Egy őzgerincformát kikentem margarinnal morzsával meghintettem és a szalonna csíkokat beletettem úgy, hogy a szélei lelógjanak.
Ráöntöttem a húsos keveréket.A tetejét a szalonna lelógó részeivel betakartam.A tetejére egy fél pohár tejfölbe agy tojást elkevertem., és a hús tetejét megkentem vele.Reszelt sajttal megszórtam, és 170-180fokon szép pirosra megsütöttem.Amikor kihűlt szeleteltem.Burgonya krokettel és rizzsel tálaltam
|
|
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!