Finomságok Konyhája: Töltött dagadó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött dagadó

A dagadót megmostam.Letöröltem besóztam borsozta,, de előtte felszúrtam.Én száraz kenyeret szoktam használni, mert jobb a tartása mint a zsemléknek.A kenyeret beáztattam a petrezselymet összeaprítottam .Amikor a kenyér elázott kinyomkodom és egy külön tálba teszem,Hozzáteszem a tojást sót, borsot, petrezselymet és összekeverem ,vagyis összeállítom .Ezzel megtöltöm a dagadót hústűvel lezártam.
Cserép edénybe szép pirosra sütöttem.Kihűlés után szeleteltem

marcsi ételei

Látta 943 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Igen ahány ház annyi szokás. Én meg úgy készítem ahogy Marcsika és én is kenyérrel készítem. A fasírozottat is mindig sz.kenyérrel készítem. Ugyanez a véleményem, hogy jobb a tartása mint a zsemlének. Jól néz ki, gratulálok! Puszi: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó az állaga a tölteléknek elősütés nélkül is.
Viszont én is úgy szoktam,mint Ilike.
Ezután egy lábas mosással kevesebb lesz.
Köszi az ötletet.
Végül is a töltelék a hússal együtt megsül.
Gratulálok a finom kajához és a tálaláshoz is.
Puszi:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Szia Ilucika!!
Biztosan nagyon jó ahogyan készíted a tölteléket.de én így láttam az anyukámtól és maradok ennél a változatnál.Tölteléket ami kimarad azt szoktam külön tepsibe megsütni.Szerintem a TE változatod is nagyon szuper.Puszi Marcsi

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Marcsikám!
Én ha húst töltök, egy kis olajon átszoktam picit sütni a tölteléket, de igy is nagyon jó!
P.Ilucika

Válasz

Ez történt a közösségben:

szanto hajnalka írta 10 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom szepen Eva!!!!

szanto hajnalka írta 10 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...

burger eva írta 14 órája a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Nagyon jól néz ki !!!!

burger eva 14 órája új képet töltött fel:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...

Garáz József írta 2 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2197238_6436_s

Ez finom ebéd volt.

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2197238_6436_s

Garáz József írta 4 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:

Barbe_szoszos_csirkemel_korettel_2197124_7094_s

Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...

Kőszeghy Anna írta 5 napja itt:

Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.

szanto hajnalka írta 6 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:

Pisztacias_piskotatekercs_2197136_2186_s

Koszonom Annacskam!Jol vagyok!most kicsit tobb idom ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu