Finomságok Konyhája: Töltött dagadó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött dagadó

A dagadót megmostam.Letöröltem besóztam borsozta,, de előtte felszúrtam.Én száraz kenyeret szoktam használni, mert jobb a tartása mint a zsemléknek.A kenyeret beáztattam a petrezselymet összeaprítottam .Amikor a kenyér elázott kinyomkodom és egy külön tálba teszem,Hozzáteszem a tojást sót, borsot, petrezselymet és összekeverem ,vagyis összeállítom .Ezzel megtöltöm a dagadót hústűvel lezártam.
Cserép edénybe szép pirosra sütöttem.Kihűlés után szeleteltem

marcsi ételei

Látta 944 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen ahány ház annyi szokás. Én meg úgy készítem ahogy Marcsika és én is kenyérrel készítem. A fasírozottat is mindig sz.kenyérrel készítem. Ugyanez a véleményem, hogy jobb a tartása mint a zsemlének. Jól néz ki, gratulálok! Puszi: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó az állaga a tölteléknek elősütés nélkül is.
Viszont én is úgy szoktam,mint Ilike.
Ezután egy lábas mosással kevesebb lesz.
Köszi az ötletet.
Végül is a töltelék a hússal együtt megsül.
Gratulálok a finom kajához és a tálaláshoz is.
Puszi:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Szia Ilucika!!
Biztosan nagyon jó ahogyan készíted a tölteléket.de én így láttam az anyukámtól és maradok ennél a változatnál.Tölteléket ami kimarad azt szoktam külön tepsibe megsütni.Szerintem a TE változatod is nagyon szuper.Puszi Marcsi

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Marcsikám!
Én ha húst töltök, egy kis olajon átszoktam picit sütni a tölteléket, de igy is nagyon jó!
P.Ilucika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldség leves, káposztás cvekedli.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Öregtarhonya virslivel. képhez:

Oregtarhonya_virslivel_2197611_6001_s

József finom ebédetek volt, mi is szeretjük.

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Oregtarhonya_virslivel_2197611_6001_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Girosz-016_2197610_5926_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, párizsi pulykamell, sült...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu