Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
500 gr papírdobozos(olasz)paradicsom sűrítmény,só,cukor,étolaj,liszt.
Házilag készített paradicsommal (nekem nincs)persze sokkal finomabb!
2-3 friss bazsalikom levél.
A paradicsomot egy kisebb fazékba öntjük, és kiegészítjük vízzel 1 literre,
majd felforraljuk.Ízlésünknek megfelelően adjunk hozzá sót és cukrot.
Olajból és lisztből készített rántással besűrítjük, jól kiforraljuk, és hozzáadunk 2-3 bazsalikom levelet ( ezt tálalás előtt kiszedjük, addigra átadja az ízét a levesnek)
Amikor elfőtte habját, akkor elkészült a levesünk.
Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Ezt az egyszerűen elkészíthető levest a kezdő háziasszonyokra is gondolva
töltöttem fel.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!