Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Igaz, hogy az eredeti palócleves birkahússal készült, (mi nem szeretjük), de ezzel a hússal is nagyon finom!
Hozzávalók:60 dkg pulyka felső comb,1 nagy fej vöröshagyma,50 dkg
sárgahüvelyű zöldbab ,30 dkg burgonya,2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, őrölt paprika,1 db babérlevél, só, liszt,zsíradék, 1 szál sárga-és 1 szál fehérrépa,őrölt köménymag,tejföl, kapor
A zsíron (olajon)üvegesre pároljuk a vöröshagymát, rátesszük a megtisztított, egyenletes kockára vágott pulykahúst, és addig kevergetjük, míg a hús kifehéredik.Ekkor megszórjuk paprikával, őrölt borssal és köménymaggal, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is.
Fedő alatt, időnként megkeverve, rövid lében,mindig csak annyi vizet hozzáadva, hogy le ne égjen,majdnem puhára pároljuk.
Felöntjük annyi lével, amennyi levest szeretnénk,hozzáadjuk a zöldbabot,a kockára vágott burgonyát,a karikára vágott sárga-és fehérrépát, fűszerezzük babérlevéllel,és megfőzzük benne a zöldségeket.
Zsírból és lisztből szép rózsaszín rántást készítünk, a leveshez adjuk és jól kiforraljuk,ha kell utánaízesítjük.Hozzáadjuk a tejfölt is (hőkiegyenlitést alkalmazva).Forrón adjuk asztalra. A tetejét megszórjuk apróra vágott kaporral.
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Paprikás krumpli Anna módra képhez:
Kolbász helyett virslivel és baconnal készítettem, nekünk ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!