Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Igaz, hogy az eredeti palócleves birkahússal készült, (mi nem szeretjük), de ezzel a hússal is nagyon finom!
Hozzávalók:60 dkg pulyka felső comb,1 nagy fej vöröshagyma,50 dkg
sárgahüvelyű zöldbab ,30 dkg burgonya,2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, őrölt paprika,1 db babérlevél, só, liszt,zsíradék, 1 szál sárga-és 1 szál fehérrépa,őrölt köménymag,tejföl, kapor
A zsíron (olajon)üvegesre pároljuk a vöröshagymát, rátesszük a megtisztított, egyenletes kockára vágott pulykahúst, és addig kevergetjük, míg a hús kifehéredik.Ekkor megszórjuk paprikával, őrölt borssal és köménymaggal, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is.
Fedő alatt, időnként megkeverve, rövid lében,mindig csak annyi vizet hozzáadva, hogy le ne égjen,majdnem puhára pároljuk.
Felöntjük annyi lével, amennyi levest szeretnénk,hozzáadjuk a zöldbabot,a kockára vágott burgonyát,a karikára vágott sárga-és fehérrépát, fűszerezzük babérlevéllel,és megfőzzük benne a zöldségeket.
Zsírból és lisztből szép rózsaszín rántást készítünk, a leveshez adjuk és jól kiforraljuk,ha kell utánaízesítjük.Hozzáadjuk a tejfölt is (hőkiegyenlitést alkalmazva).Forrón adjuk asztalra. A tetejét megszórjuk apróra vágott kaporral.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!