Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a galuskához:
30 dkg pulyka, vagy csirkemáj, 2 zsemle, 2 tojás, 2 púpozott ek liszt, 2 púpozott ek zsemlemorzsa, 1-1 kiskanál só és majoránna (vagy ízlés szerint), 1 mk őrölt bors, 1/2 csokor petrezselyem, 1 kicsi fej vöröshagyma, 2 ek olaj.
A megmosott májat a vízbe áztatott , majd kifacsart zsemlével együtt ledaráljuk. A tojásokat, lisztet és a zsemlemorzsát beledolgozzuk, sózzuk, fűszerezzük. A petrezselymet és a hagymát finomra aprítjuk, az utóbbit az olajon megfuttatjuk, majd ezeket is a májhoz adjuk. Enyhén sós vizet forralunk, és kanállal beleszaggatjuk a masszát. Kis lángon 2-3 percig forraljuk, azután szűrővel kiszedjük.
Húsleveshez, zöldségleveshez adjuk betétként.
Én zöldséglevessel, és lúdgége tésztával tálaltam.
TIPP: ha marad a májgaluska masszájából, akkor kevés olajban kisütve finom májpuffancsot kapunk, ami nagyon finom főzelék feltét, de köretekkel fogyasztva is kitűnő!
|
|
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 17 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!