Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 30 dkg csiperke gomba, 1 sárgarépa, 1 fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, 1 kisebb vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom, olaj, liszt, őrölt pirospaprika, őrölt bors
A megtisztított gombát, zöldségeket előkészítjük ( daraboljuk). Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a gombát, ezzel is pirítjuk, megszórjuk liszttel, petrezselyemmel, és pirospaprikával, majd gyorsan felöntjük az odakészített vízzel, vigyázzunk, hogy ne égjen meg a paprika, mert keserű lesz az étel. Sózzuk, borsozzuk, aki szereti ételízesítőt is adhat hozzá.
Vigyázat!!! -ez a leves hamar kifuthat, ezért figyelni kell, és ha már felforrt, takarék lángon kell tovább főzni, a zöldségek puhulásáig.
Végül 1 tojásból, lisztből csipetnyi sóval nem túl kemény galuskát keverünk, majd beleszaggatjuk a levesbe. Amint feljönnek a galusák a leves tetejére, elzárjuk alatta a gázt.
Tejfölt is keverhetünk bele, ha szeretjük.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!