Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kb. 1 hete brokkoli krémleves volt nálunk a brokkoli rózsáiból. A megmaradt vastag szárrészről lehúztam a héját, feldaraboltam, és blansírozva lefagyasztottam. Ma karalábé helyett ezzel készült a finomfőzelék. Így is nagyon ízlett.
Hozzávalók:1 brokkoli szár része, 2 nagyobb sárgarépa , 40 dkg
zöldborsó, 2 teáskanál étkezési keményítő, olaj, 1 csokor petrezselyem. Igény szerint csipetnyi cukor.
A megtisztított ( hámozott)és apró kockára vágott brokkoli szárát és a sárgarépát 3 kanál olajon sóval és kevés vízzel félig megpároljuk, hozzáadjuk a mirelit zöldborsót (szezonjában frisset) és az apróra vágott petrezselymet. Ha a borsó is puha, tejjel és az étkezési keményítővel készített habarással besűrítjük. Egyéni ízlés dolga, ki milyen sűrűre szereti főzni. Ha nagyon sűrű, vízzel is hígíthatjuk.Ételízesítővel utána ízesítjük.
Néha habarás helyett világos-petrezselymes rántással készítem .
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!