Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
40 dkg nagyszemü bab,1 nagyobb sárgarépa, 1 nagyobb fehérrépa, három szál zeller zöld összekötve, vagy egy kis darabka zeller, 1 kisebb zöldpaprika,1 kicsi paradicsom, 1 közepes fej vöröshagyma,só
ételízesítő, szalonnabőrke,A hűtőben összegyűjtöm és belefőzöm az ételekbe.A rántáshoz: olaj, liszt, őrölt paprika, 2 nagy gerezd fokhagyma.
A megmosott babot sós-ételízesítős vízben (szalonnabőrkével együtt) félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket is és készre főzzük. Kolbászt is főzhetünk bele, nekem most nem volt itthon.
Az olajból és a lisztből zsemleszínű rántást készítünk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,kétszer-háromszor keverünk rajta,hozzáadjuk az őrölt paprikát, azonnal lehúzzuk a tűzről, és a forró levesbe öntjük (így nem csomósodik össze).Jól kiforraljuk, és ha szeretjük, akkor 1 tojásból,csipet sóval és liszttel nem túl kemény galuskát készítünk, amit belefőzünk a levesbe (csipetke helyett).
Igaz, hogy ettől a babtól sötétebb lesz a leves, de nagyon finom, gesztenyéhez hasonló íze van. Nekünk nagyon ízlett.
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!