Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A húsok filézésekor keletkezett csontokat lefagyasztom, és legközelebb alaplé főzéséhez felhasználom, most is ezt tettem.
Hozzávalók a húsgombóchoz:
40 dkg darált pulykacomb, 2 nagy gerezd zúzott fokhagyma, só, őrölt bors.
A leveshez: annyi alaplé, amennyi levest szeretnénk készíteni. 2 közepes sárgarépa, 1 nagyobb fehér répa, egy darabka zeller, 1 közepes vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma,
2-3 db krumpli, 1 kis pohár tejföl, 2 tk étkezési keményítő, friss vagy szárított kapor ( én most szárítottal készítettem), citromlé ízlés szerint.
Az alaplébe beletesszük a hasábokra vágott sárga és fehér répát, a kisebb diónyi húsgombócokat, a kétféle hagymát ( a leves elkészülte előtt 10 perccel a kockára vágott krumplit), és ha minden megpuhult, akkor tejfölös-ételkeményítős kötéssel besűrítjük, majd hozzáadjuk a kaprot is.Aki szereti citromlével pikánsra savanyíthatja.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!