Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
40 dkg makaróni, 1 doboz nagyszemű fehérbab konzerv(400 gr), 1 doboz vörös vesebab konzerv ( 400 gr), 1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 gr), 1 közepes fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, étolaj, 1 tk pirosarany, csilipehely (ízlés szerint), 10 dkg kolbász,2 ág bazsalikom levél
A tetejére bazsalikom levél, és reszelt sajt.
Először készítsük el a szószt. Az olajon üvegesre dinszteljük a vöröshagymát ( én reszelem), hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a hámozott és felaprított paradicsomot, a bazsalikom ágat, a pirosaranyat,sózzuk meghintjük csilipehellyel, és kis lángon kb. 20 percig rotyogtatjuk.
Azután adjuk hozzá a szűrőben leöblített és lecsepegtetett babkonzerveket, meg az apróra vágott kolbászt, majd néhányszor megkeverve sűrűsödésig főzzük.
Amíg fő a szósz, sós vízben főzzük meg a makarónit. Ha a szósz is elkészül tálalhatunk is.
Sajttal és bazsalikommal a tetején, vagy egy szelet hússal.
|
|
Garáz József írta 1 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 3 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm Évikém a hozzászólásodat .Szép napot ...
burger eva írta 1 hete a(z) Piskóta rolád barack lekváros és málna lekváros képhez:
Váljon egészségetekre.
burger eva írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Rengeteg van és szépek. De munka is van vele mig elteszed.
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!