Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját kreáció, ami nagyon finom lett. Tökfőzelék feltétjeként fogyasztottuk.
Böjtös ételnek is kiváló.
A medvehagyma levelek a vagdalt hőjétől kicsit meglankadtak, mire lefényképeztük.
Hozzávalók:
3 db tojás, 1 kis fej vöröshagyma reszelve, apróra vágott kápia paprika, fél csokor medvehagyma aprítva, őrölt bors, 1 ek ízvarázs, ha nem szeretjük, akkor só ízlés szerint, étolaj, 2 db vízbe áztatott, és jól kicsavart kifli, ha szükséges, akkor kevés zsemlemorzsa, 3 ek napraforgó mag.A forgatáshoz liszt.
A hozzávalókból a kifli, morzsa és liszt kivételével lágy tojásrántottát készítettem, amikor langyosra hűlt összekevertem a kiflivel a morzsával, és a napraforgó maggal,majd ízesítettem a fűszerekkel.
A masszából korongokat készítettem-nekem 8 db lett , amit lisztbe forgattam, és forró, de nem füstölgő olajban-közepes lángon készre sütöttem. Máskor is elkészítem, nekünk ízlett.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!