Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell filé, 8 dkg liszt, só, őrölt bors, 40 dkg bacon szelet, 3 db tojás, 20 dkg reszelt sajt ( gouda,cheddar), 4 nagy szelet sonka ( pápai) most főtt-füstölt karajszelet, de főtt tarja is jó hozzá. 2 dl tejföl.
A kiklopfolt csirkemell szeleteket sóztam, borsoztam, és félre tettem.
Egy hosszúkás sütőedényt kibéleltem a baconnal, úgy hogy a szélei túllógjanak az oldalán. A hús szeleteket liszt-tojás-reszelt sajt keverékébe forgattam. Ebből leraktam egy sort, rá 2 db sonka szeletet (vagy 4 kisebb karaj szelet) majd ismét a panírozott csirkemellet és sonkát rétegeztem. Ügyeljünk rá, hogy a felső réteg panírozott hús legyen.
Erre a rétegre kentem rá a tejfölt, majd betakargattam a lelógó baconnal. A tetejét befedtem alufóliával.
Előmelegített sütőben közepes hőmérséklet mellett kb 40 percig sütöttem, ekkor eltávolítottam a fóliát, és a szalonna pirulásáig vissza tettem a sütőbe.
Előző nap sütöttem, és amikor kihűlt lefóliázva betettem a hűtőbe. A fele hozzávalókból is sok lesz!
Másnap gyönyörűen szeletelhető. Hidegen, és melegen is kitűnő.
Vendégváráshoz ideális!
Figyelem: a tepsi alá is tegyünk alufóliát a kifröcsögő zsír ellen!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 4 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!