Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg főtt sonka (Pápai extra sonkával készült)
1 kg Pennyben vásárolt mirelit mexikói keverék
3 db csemegeuborka
1 db hámozott, apró kockára vágott alma citromlével meglocsolva ( így nem barnul meg)
2 nagyobb krumpli ( apró kockára vágva, és sós vízben megfőzve)
12 db főtt tojás
450 g majonéz (1 flakon)
450 g tejföl (1 nagy doboz)
1 ek mustár ( citromlét is tettem bele ízlés szerint)
bors ízlés szerint
1 teáskanál porcukor ( vagy ízlés szerint)
0.5 db leveskocka
1.5 dl víz
25 g zselatin
Elkészítés
12 db tojást keményre főzünk. Ha kihűlt, megtisztítjuk.
A mexikói alapot is megfőzzük, majd kihűtjük. Hozzáadjuk az apró kockára vágott csemege uborkát, az almát, és a kihűtött krumpli kockákat.
1,5 dl vizet fél leveskockával és a zselatinnal összeforraljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a borsot, a porcukrot kikeverjük, és egy ízletes tartár mártást készítünk, majd hozzáöntjük az előírás szerint elkészített zselatint.
Két őzgerinc-formát kibélelünk folpack-kal, beleterítjük a sonkaszeleteket, kb. félig megtöltjük francia salátával, és beleteszünk 6 db tojást. Az őzgerincet tejesen megtöltjük a maradék salátával, és sonkával befedjük.
Másnap vágódeszkára borítjuk, és szeleteljük.
Felezni is lehet a hozzávalók mennyiségét.
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!