Finomságok Konyhája: Csalamádé télire (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csalamádé télire

Hozzávalók:
2 kg fejes káposzta, 1 1/2 kg uborka, 1 kg paprika, 1/2 kg vöröshagyma ( az összetételt egyéni ízlés szerint változtatni is lehet)
7 dkg só, 40 dkg cukor (én feleztem, mert nekem túl édes lett volna), 2 1/2 dl 20 %-os ecet, 1 mk szalicil, 1 mk borkén.
Fűszerek ízlés szerint: mustármag, koriandermag, babérlevél, köménymag

A zöldségeket legyaluljuk, és egy nagy edényben összekeverjük a többi hozzávalóval, majd minimum 3 órát hagyjuk, hogy levet eresszen. Azután üvegekbe töltjük ( nem túl szorosan), és ráöntjük a levet, amit engedett. Lefedjük, és a kamrába állítjuk.

Ehhez a három üveghez 3 kg vegyes savanyúság kellett. Marcsi ajánlotta, hogy tegyek bele borként, attól nem barnul meg a savanyúság. Köszönet érte!

Látta 292 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 8 éve

Annám ennek igazán örülök puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Köszönöm szépen a receptet, és a kérdésedet Marcsikám!
Holnap akartam írni, hogy felbontottunk egy üveggel, nem barnult meg,finom ropogós maradt,és olyan finom lett, amilyent mindig szerettem volna készíteni!!!

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Milyen lett Annám remélem,hogy nem barnult meg

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Ezután már nem is fog
Az enyémek is olyan szép mintha akkor szelet volna le és milyen finom

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Köszönöm szépen Marcsikám a recepted szerint készítettem, és eddig nem barnult meg! Nagyon örülök neki!

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Annám milyen a savanyúságod ?remélem,hogy nem barnult meg.
Nagyon gusztusosak lettek

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Köszönöm szépen Marcsikám és Hajnikám a bíztatást! Ezen felbuzdulva még teszek el valamelyik nap. Igaz, hogy egyszerre csak keveset, mert hamar elfáradok, és megdagad a kezem, ha sokáig lógatom!

Válasz

szanto hajnalka üzente 8 éve

Nagyon szep lett!nem fog megbarnulni biztos lehetc Anna!Mi mar meg is keztunk egy uvegel,nem vartuk meg a telet.Nagyon szeretjuk.

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Nyugi csak Anna Barátném nem szabad megbarnulnia puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Köszönöm Marcsikám a TIPP-et! Már alig várom, hogy tél legyen! Ha erőmből telik, még teszek el! Puszi

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 12 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu