Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 kg fejes káposzta, 1 1/2 kg uborka, 1 kg paprika, 1/2 kg vöröshagyma ( az összetételt egyéni ízlés szerint változtatni is lehet)
7 dkg só, 40 dkg cukor (én feleztem, mert nekem túl édes lett volna), 2 1/2 dl 20 %-os ecet, 1 mk szalicil, 1 mk borkén.
Fűszerek ízlés szerint: mustármag, koriandermag, babérlevél, köménymag
A zöldségeket legyaluljuk, és egy nagy edényben összekeverjük a többi hozzávalóval, majd minimum 3 órát hagyjuk, hogy levet eresszen. Azután üvegekbe töltjük ( nem túl szorosan), és ráöntjük a levet, amit engedett. Lefedjük, és a kamrába állítjuk.
Ehhez a három üveghez 3 kg vegyes savanyúság kellett. Marcsi ajánlotta, hogy tegyek bele borként, attól nem barnul meg a savanyúság. Köszönet érte!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!