Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a recept még a hétvégi telkes időszakból származik, ahol kevés volt az edény, és hogy ne kelljen annyit mosogatni, nylon zacskóba tettük a fűszeres lisztet és a húscsíkokat, majd addig rázogattuk, amíg az mindenütt egyenletesen rátapadt.
Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb (pulyka vagy csirke mell),liszt,őrölt bors,majoranna, egy-két csipet szárított kakukkfű,őrölt pirospaprika (csípőset is tehetünk bele),só,4-5 gerezd fokhagyma,olaj a sütéshez.
A húst apróbb darabokra (csíkokra)vágtam. A liszthez hozzáadtam az ízlés szerinti mennyiségű és összetételű fűszereket, az összezúzott fokhagymát és sót.
Ebben a fűszeres lisztben megforgattam a húst, úgy, hogy mindenütt befedje.
Serpenyőben, felforrósított (nem füstölgő)olajban,többször megkeverve, puhára sütöttem.
Többféle körettel,savanyúsággal frissen fogyasztjuk,mert kihűlve már nem az igazi.
Medvehagymás krumpli pűrével tálaltam:rusztikusra vágott medvehagymát összekevertem a forró krumplipűrével.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!