Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1/2 kg szikkadt kenyér (zsemle is lehet igény szerint), 1 tojás, 1/2 kaliforniai paprika, 5 szelet bacon, só, őrölt bors, 30 dkg csiperke gomba, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem,2 tk ízvarázs ételízesítő, zsír vagy étolaj, zsemlemorzsa igény szerint.
A vízbe áztatott kenyeret jól kicsavartam, és egy nagyobb tálba tettem.
Minden hozzávalót külön-külön előre felaprítottam.
Kevés olajon megpirítottam a bacont, hozzáadtam az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott gombát, megszórtam ételízesítővel ( ez el is maradhat), majd óvatosan sóztam borsoztam. Addig pirítottam, amig a gomba leve elpárolgott. Még melegen hozzáadtam a kicsavart kenyérhez, hozzáadtam a tojást, az aprított petrezselymet, és az apróra vágott kaliforniai paprikát.
Ezután annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, hogy formázható legyen a töltelék. Előmelegítettem a sütőt, a tölteléket egy nagyobb, kiolajozott tepsibe tettem, a tetejét is bekentem olajjal, és sütőbe tettem, majd a lángot közepesre állítottam.
A bőrös csirkecombok csontjánál bevágtam a húst, sóztam, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütöttem és a töltelék mellé tettem.
Öntöttem alá egy kevés vizet, lefedtem alufóliával. 20-25 percig sütöttem, ezután levettem a fóliát, és a combokat ropogós pirosra sütöttem.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!