Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1/2 kg szikkadt kenyér (zsemle is lehet igény szerint), 1 tojás, 1/2 kaliforniai paprika, 5 szelet bacon, só, őrölt bors, 30 dkg csiperke gomba, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem,2 tk ízvarázs ételízesítő, zsír vagy étolaj, zsemlemorzsa igény szerint.
A vízbe áztatott kenyeret jól kicsavartam, és egy nagyobb tálba tettem.
Minden hozzávalót külön-külön előre felaprítottam.
Kevés olajon megpirítottam a bacont, hozzáadtam az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott gombát, megszórtam ételízesítővel ( ez el is maradhat), majd óvatosan sóztam borsoztam. Addig pirítottam, amig a gomba leve elpárolgott. Még melegen hozzáadtam a kicsavart kenyérhez, hozzáadtam a tojást, az aprított petrezselymet, és az apróra vágott kaliforniai paprikát.
Ezután annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, hogy formázható legyen a töltelék. Előmelegítettem a sütőt, a tölteléket egy nagyobb, kiolajozott tepsibe tettem, a tetejét is bekentem olajjal, és sütőbe tettem, majd a lángot közepesre állítottam.
A bőrös csirkecombok csontjánál bevágtam a húst, sóztam, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütöttem és a töltelék mellé tettem.
Öntöttem alá egy kevés vizet, lefedtem alufóliával. 20-25 percig sütöttem, ezután levettem a fóliát, és a combokat ropogós pirosra sütöttem.
|
|
Garáz József írta 14 órája a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!