Finomságok Konyhája: Sült csirkecomb Anna töltelékével (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sült csirkecomb Anna töltelékével

Hozzávalók:
1/2 kg szikkadt kenyér (zsemle is lehet igény szerint), 1 tojás, 1/2 kaliforniai paprika, 5 szelet bacon, só, őrölt bors, 30 dkg csiperke gomba, 1 közepes fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem,2 tk ízvarázs ételízesítő, zsír vagy étolaj, zsemlemorzsa igény szerint.

A vízbe áztatott kenyeret jól kicsavartam, és egy nagyobb tálba tettem.
Minden hozzávalót külön-külön előre felaprítottam.
Kevés olajon megpirítottam a bacont, hozzáadtam az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott gombát, megszórtam ételízesítővel ( ez el is maradhat), majd óvatosan sóztam borsoztam. Addig pirítottam, amig a gomba leve elpárolgott. Még melegen hozzáadtam a kicsavart kenyérhez, hozzáadtam a tojást, az aprított petrezselymet, és az apróra vágott kaliforniai paprikát.
Ezután annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, hogy formázható legyen a töltelék. Előmelegítettem a sütőt, a tölteléket egy nagyobb, kiolajozott tepsibe tettem, a tetejét is bekentem olajjal, és sütőbe tettem, majd a lángot közepesre állítottam.
A bőrös csirkecombok csontjánál bevágtam a húst, sóztam, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütöttem és a töltelék mellé tettem.
Öntöttem alá egy kevés vizet, lefedtem alufóliával. 20-25 percig sütöttem, ezután levettem a fóliát, és a combokat ropogós pirosra sütöttem.

Látta 263 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Marcsikám nagyon köszönöm az elismerést! Kedves vagy, és örülök, hogy tetszik!
Több részletben készítettem el, hogy ne fáradjak el olyan hamar! Köszönöm, most egy kicsit jobban vagyok, de sohasem lehet tudni... Remélem, hogy Te is javulgatsz!!! Puszi.

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Finom guszta ételt hoztál drága barátném
Remélem már meggyógyultál legalább is a mellékelt ábra ezt mutatja
Azért vigyázzál magadra és gratulálok a csinos tálaláshoz
puszi és köszönöm hogy elhoztad

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Gizike köszönöm szépen a dicséretet! Kedves vagy! Puszi.

Válasz

Fejér Gizella üzente 6 éve

Milyen finomot hoztál Anna és izlésesen tálaltad dicséret érte ....szeretettel

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

A töltelék receptjét később hozom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu