Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg kkelkáposzta, 60 dkg darált sertéshús ( szárnyashús is jó), 1 közepes fej vöröshagyma, só, bors, majoránna, 3 gerezd fokhagyma, olaj, õrölt pirospaprika, fõtt rizs ( 1 zacskós rizs), sok tejföl (kb 80 dkg).
A kelkáposztát sós vízben félpuhára fõzzük és lecsepegtetjük. Ezalatt elkészítjük a tölteléket a következő képpen: Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és kevergetve morzsásra sütjük, megszórjuk õrölt paprikával, ezzel is elkeverjük és félretesszük. Végül adjunk hozzá a fõtt rizst is. Kiolajozott (zsírozott) tepsibe rétegezzük a hozzávalókat. Egy réteg kelkáposzta levél egy réteg húsos massza, egy réteg tejföl, kelkáposzta..., így tovább, míg tartanak a hozzávalók. A tetejére sok tejfölt simítunk. Közepes hőmérsékleten készre sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!