Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg karfiol, 50 dkg darált sertéshús ( szárnyashús is jó), 1 közepes fej vöröshagyma, só, bors, majoranna, 3 gerezd fokhagyma, olaj, õrölt pirospaprika, fõtt rizs ( 1 zacskós rizs), híg besamell mártás (tejföllel hígítottam), sajt a tetejére. Néha a besamell mártásba is teszek
reszelt sajtot.
A karfiolt sós vízben félpuhára fõzzük és lecsepegtetjük. Ezalatt elkészítjük a tölteléket a következõképpen: Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és kevergetve morzsásra sütjük, megszórjuk õrölt paprikával, ezzel is elkeverjük és félretesszük. Ha tartalmasabbra szeretnénk készíteni, adjunk hozzá fõtt rizst (ez elhagyható). Kiolajozott (zsírozott) tepsibe rétegezzük a hozzávalókat. Egy réteg karfiol, egy réteg húsos massza, besamell, karfiol..., így tovább, míg tartanak a hozzávalók. A tetejére besamellt simítunk, amit vastagon megszórunk reszelt sajttal. Közepes hõmérsékleten szép pirosra sütjük.
|
|
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!