Finomságok Konyhája: Rakott karfiol (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rakott karfiol

Hozzávalók: 1 kg karfiol, 50 dkg darált sertéshús ( szárnyashús is jó), 1 közepes fej vöröshagyma, só, bors, majoranna, 3 gerezd fokhagyma, olaj, õrölt pirospaprika, fõtt rizs ( 1 zacskós rizs), híg besamell mártás (tejföllel hígítottam), sajt a tetejére. Néha a besamell mártásba is teszek
reszelt sajtot.

A karfiolt sós vízben félpuhára fõzzük és lecsepegtetjük. Ezalatt elkészítjük a tölteléket a következõképpen: Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és kevergetve morzsásra sütjük, megszórjuk õrölt paprikával, ezzel is elkeverjük és félretesszük. Ha tartalmasabbra szeretnénk készíteni, adjunk hozzá fõtt rizst (ez elhagyható). Kiolajozott (zsírozott) tepsibe rétegezzük a hozzávalókat. Egy réteg karfiol, egy réteg húsos massza, besamell, karfiol..., így tovább, míg tartanak a hozzávalók. A tetejére besamellt simítunk, amit vastagon megszórunk reszelt sajttal. Közepes hõmérsékleten szép pirosra sütjük.

Látta 379 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen Mária!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

De megkívántam most a karfiolodat nagyon szeretem én is
Nagyonszépre megsült
Köszönöm Anna ,hogy elhoztad Üdv Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu