Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg fejes káposzta, 4 dkg zsír (olaj), 6 dkg liszt, só, köménymag, 15 dkg konzerv sűrített paradicsom, 5 dkg cukor, vagy ízlés szerint), 4 dkg vöröshagyma.
A fejes káposztát megtisztítjuk, megmossuk, metéltre vágjuk, és forrásban lévő sós vízben, köménymaggal együtt majdnem puhára főzzük, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot.
Zsírból és lisztből világosbarna rántást készítünk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát (én reszelem), kissé megfonnyasztjuk, és berántjuk vele a főzelékünket.Hozzáadjuk a cukrot, és ha még szükséges akkor sózzuk is.
Nyáron friss paradicsommal, télen házilag eltettel is elkészíthetjük, úgy még finomabb lesz.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!