Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg krumpli,1 nagyobb fej vöröshagyma,, só, őrölt paprika, zöldpaprika, paradicsom, füstölt szalonna, kolbász virsli,
fekete erdei sonka
A füstölt szalonnát és a kockára vágott sonkát kisütjük, ha nem elég a zsírja, akkor pótoljuk.
Rádobjuk az apró kockára vágott vöröshagymát,az apróra vágott zöldpaprikát és paradicsomot. Kevergetve pár percig sütjük, majd hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott krumplit, azzal is kevergetjük, és pár perc múlva megszórjuk pirospaprikával, majd annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje a krumplit.Sózzuk és hozzáadjuk a kolbászt is, majd készre főzzük. A főzés vége előtt 5-6 perccel beletesszük a karikára vágott virslit is. Ha valaki a hígabb változatot szereti, adjon hozzá több vizet, mi így szeretjük.
Csemege uborkával tálaltam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!