Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 10 dkg zabpehely,13 dkg finomliszt,10 dkg kókuszreszelék,
15 dkg vaj vagy margarin, 2 evőkanál méz, 1 teáskanál
őrölt fahéj,2 evőkanál forróvíz, 1 teáskanál szódabikarbóna,
4 evőkanál porcukor. A tetejére fehér és étcsoki.
A zabpelyhet a liszttel,őrölt fahéjjal meg a kókuszreszelékkel
elkeverjük,a vajat a mézzel kislábasban felolvasztjuk. A szódabikarbónát
a forróvízben feloldjuk, majd a mézes vajjal együtt a lisztkeverékbe
öntjük és alaposan összegyúrjuk.Diónyi gombócokat formázunk belőle és
egymástól távol sütőlemezre rakjuk.Mérsékelten meleg sütőben 150
fokon 15-20 perc alatt aranysárgára sütjük. A sütőlemezről még melegen
leszedjük és rácsra téve kihűtjük. Jól záródó dobozban tároljuk.
Megjegyzés: sütés előtt a kis gombócokat a sütőlemezen villával
ellapítom.
|
|
Garáz József írta 15 órája a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Anna! Minden résztvevőnek gratulálok. Ügyesek vagytok.
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Alexandra unoka menyünk sütötte nekünk ezeket a finom ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Átadom Nellikének .
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Gratulálok Nellikének! Nagyon ügyes, és nagyon guszta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spenót főzelék főtt tojással.
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Karfiol leves, csirkemell Cordon bleu, petrezselymes ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves pirított kenyér kockákkal, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!