Finomságok Konyhája: Karalábé fasírozott fürjtojással (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Karalábé fasírozott fürjtojással

Hozzávalók:
40 dkg zsenge (nem fás) karalábé, 10 dkg aprószemű zabpehely, 5 dkg reszelt cheddar sajtt (gouda is jó),2 ek durvára tört dióbél. 1 tojás, só, őrölt bors, 1 ek ízvarázs ételízesítő ( ez is sós), zsemlemorzsa-igény szerint, 1 közepes fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, étolaj a sütéshez.
A forgatáshoz: szezámmaggal kevert zsemlemorzsa.

A karalábét nagylyukú reszelőn lereszeljük, és félretesszük ( én nem sózom be, így a levét megihatom), ha levet engedett, akkor jól kinyomkodjuk.
A zabpelyhet 2-3 ek vízzel meglocsoljuk.
A kinyomkodott karalábéhoz hozzáadjuk a tojást, a zabpelyhet, a reszelt sajtot. a diót, a fűszereket, a reszelt hagymákat, az ételízesítőt, és annyi zsemlemorzsát, amitől összeáll a massza.

A kész masszából pogácsákat készítünk, amit bepanírozunk a szezámmaggal kevert morzsába, és kissé laposabbra nyomkodjukTeflonserpenyőben felforrósított olajban, közepes hőmérsékleten, kétszer-háromszor megforgatva aranybarnára sütjük.
Húshoz hasonló, nagyon-nagyon finom fasírozott lett belőle, ezért máskor is elkészítem.
Nagy sikere volt! Fürjtojásból készített tükörtojással kínáltam, de tyúktojással is ugyanolyan finom!

Látta 255 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Gizike köszönöm szépen a hozzászólást! Kedves vagy! Örülök, hogy tetszik! Puszi.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Marcsi köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! Puszi.

Válasz

Fejér Gizella üzente 4 éve

Annyira szépek és guszták .azok a tojások mintha minket néznének ,nagyon finom lehet a fasirt is ,,gratulálok puszi

Válasz

Domján Mária üzente 4 éve

De nagyon guszta Annám Köszönöm szépen hogy elhoztad
Puszika.Azok a tojások olyanok mint a nagykönyvben megvan irva nagyon jó
Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 17 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu